Най-добрите филми за махмурлук

Н

Има много стратегии за преживяване на махмурлука: намерете и погълнете задоволителна храна, останете хоризонтални през по-голямата част от деня, избягвайте ярка светлина, за да назовем само няколко. Сред най-пълноценните неща, които можете да направите, за да се противопоставите на махмурлука, е да гледате филм. Завит в най-уютните си разкопки, топло в леглото, гледането на филм може да бъде едно от най-добрите лекарства за махмурлук там.

Чудесен начин да отделите време и да избягате от ужасите на настоящата ви реалност, настоятелно ви препоръчваме тази дейност за възстановяване на махмурлука, независимо от степента на вашите страдания. Важно е обаче да избирате разумно, когато става въпрос за подбор на филми. Това, което може да е вашият любим трезвен филм, може да задейства катастрофална спирала надолу, да ви изпрати по-дълбоко в неизбежната депресия, която идва заедно с махмурлука. Не се страхувайте! Ние сме тук, за да ви помогнем в процеса на подбор.

Филми, които да избягвате при махмурлук

Преди да стигнем до най-доброто в киното след чук, нека поговорим за това какво да избягваме при избора на махмурлук. При никакви обстоятелства не гледайте филм, който съдържа някой от следните сюжети:

Парти филми – обикновено весел начин да живеете заместително чрез пиянски приключения на някой друг, гледането на филми, които включват парти сцени, са сигурен начин да обърнете корема си. Един поглед към синьо оцветената в устата на Джона Хил пълна бира Супер лош почти определено ще ви изпрати от ръба.

Сложни филми – обратите могат да бъдат най-вълнуващите и интересни части от филма, когато се чувствате добре. Когато махмурлук, избягвайте всеки филм, който ви кара да мислите по-трудно от “джинджифил ейл или gatorade?”. Вече сте кърмили бутилката с аспирин цяла сутрин. Ако решите да се предизвикате, за да разберете какво, по дяволите, всъщност е в кутията в края на Седем, рискувате от законна експлозия на мозъка. Колкото по-просто, толкова по-добре.

Военни филми – често пъти достатъчно трудни за гледане в най-добрия си ден, военните филми са направо брутални, когато сте махмурлук. Не само че героите там обслужват своята страна, тъй като са всички „най-добрите в Америка“, което може да ви накара да се почувствате по-губещи, но факторът на горе е опасна територия. Единствената кръв, която ще искате да видите в пещерния ден, е вкусният готвен вид, който капе от средно редкия ви чийзбургер.

Филми с главен герой без дом – Не правите, повтаряме, НЕ правите грешката да изберете един от тези Деби Даунърс, когато сте махмурлук. Шансовете са, че вече се чувствате достатъчно скапани. Мъчиш се. Натиснете „Игра на баскетболните дневници“, че в голяма степен искате разпадане.

Определихме най-лошия възможен филм, който да гледаме, когато се брои: The Wrestler. Говорете за филмово преживяване „чувствайте се ужасно“. Характерът на Мики Рурк е толкова разбит, толкова разбит, пиян, високо, надолу и навън, гледайки това, когато махмурлукът със сигурност ще ви накара да се почувствате 100 пъти по-зле от това, което вече правите. Не за да бъдем спойлер (нека бъдем честни, имали сте няколко години, за да наваксате в този момент, хора), но нещата дори не се получават отдалечено в крайна сметка. Нека бъдем честни. Борецът е страхотен филм … за да се самоубиеш.

Критерии за махмурлук

Добре. Сега, когато сте обучени какво да не гледате при махмурлук, нека поговорим за това, което сме тук, за да подчертаем – най-добрите филми, които да гледате при махмурлук. Квалификациите за безпроблемно удоволствие от филм за махмурлук в добро време включват:

Филми, които сте гледали преди – махмурлукът не е време да опитате нещо ново. Трябва да разчитате на това, което знаете, за да ви подкрепя през това бурно време. Вашите посещавани филми могат да изградят увереност, да ви накарат да се чувствате умни и комфортно в тяхното познаване. Разбира се, виждали сте Karate Kid 6000 пъти. 6001 определено е чарът, когато сте махмурлук.

Комедии – най-лекодушните, весели движения, които можете да намерите, със сигурност ще ви утешат в пещерния ден. Смехът е лекарство. Докато прочиствате лошите избори от снощи, продължете и се смейте с мъките си с добър стар модерен забавен филм.

Анимационни филми – Как може да сгрешите тук? Не можеш. Детските филми са създадени, за да се чувствате добре и никога няма да ви изтласкат от ръба, за да бъдете твърде тъжни или страшни. Често пъти фантастични, детските филми са чудесен начин да избягате в друг свят за няколко часа. Също така най-вероятно не поемате огромно време с тези филми, така че възползвайте се от вниманието, отразяващо това на 5-годишна възраст и се отдайте на нещо глупаво и сладко.

Препоръчителни филми за махмурлук

Въз основа на този критерий ви представяме „Четиримата конници на филми за махмурлук“.

1. Махмурлукът – какъв подарък за махмурлук. Оживен на всяка крачка, Махмурлукът ви уверява, че колкото и ужасно да се чувствате в този махмурлук, това не е толкова лошо, колкото го имат тези момчета. Можете да се свържете с техните опасности, но въпреки това да се чувствате горди, че въпреки че сте оставили мобилния си телефон в кабината на път за вкъщи, все още имате всички зъби и най-близкият тигър все още е в безопасност в зоопарка. Въпреки че е нещо като филм за пиене, по същество в целия филм няма сцени за пиене, така че рефлексът ви да се отпусне.

2. Железният човек – това движение засяга много от нашите критерии за добър избор. Произведено от комикс, можете да се докоснете до детството си, докато се удивлявате (да, казахме го) на най-яките съвременни специални ефекти. Бързото темпо ще ви занимава, докато най-горната природа на сюжета, джаджи и бойни сцени вероятно няма да ви накара да се почувствате неадекватни; никой не е толкова умен като Тони Старк.

3. Monsters, Inc. – макар вероятно да не е нещо, което сами сте гледали като дете, този филм е невероятен начин да се вмъкнете в удобствата на детското кино. Зашеметяващо е да се гледа, каквато е тенденцията и с майсторските филми на Pixar. Той е весел, но трогателен, супер сладък и напълно въображаем, така че наистина можете да избягате от истинския живот за малко. Отпуснете се и се насладете (и може би проверете килера си много бързо на връщане към леглото, само за да сте в безопасност).

4. Голям проблем в Малкия Китай – Доказано е, че филмите за бойни изкуства оказват дълбоко въздействие върху биохимията на човешкия мозък, когато се подлагат на преработка на алкохол. Сиренето, съчетано с безпрецедентна мрачност, е едновременно забавно и изграждащо доверие. Проведохме двойно сляпо казус, тествайки тази теория. Контролна група беше сравнена със субекти, които са гледали различни филми за бойни изкуства по време на техния процес на махмурлук. Резултатите бяха дълбоки. Най-мощният филм за помощ при махмурлук се оказа Big Trouble in Little China, известен още като “Кръстникът на боклука”.

В заключение, когато се чувствате, че трезвият свят се срива около вас, филмът може да бъде чудесен начин да проверите и да се почувствате в безопасност. Следвайки нашите направления и не, със сигурност ще имате приятно гледане. Пригответе нещо вкусно, подпрете няколко допълнителни възглавници и се оставете да се потопите в блажено, полукоматозно състояние на гледане.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta