Преглед на Roku XD – Прекалено мощната черна кутия

П

Roku XD е истинският шум в наши дни и с право, тъй като това малко устройство ви позволява да гледате хиляди филми по всяко време. Roku има способността да предава поточно филми, видеоклипове и други форми на медийно забавление от Интернет направо към вашия телевизор. Как го прави Roku Player? Този Roku Review обяснява как.

За да се възползвате максимално от Roku XD, ще ви трябва високоскоростна интернет връзка, телевизор и най-важното Roku Player. Едно нещо, което го отличава от другите устройства, е, че не се изтегля, а по-скоро стриймира видеоклиповете, така че моментално получава достъп до огромни медийни библиотеки, без да съхранява големи файлове в твърдия диск на вашия компютър.

Нещо повече, не е необходим компютър, за да настроите своя Roku XD. Той може да се свърже с вашата високоскоростна интернет връзка безжично и може да работи с всеки телевизор, който има до 1080p съвместимост. Настройката отнема само около 5 минути и след като се свържете, получавате незабавно поточно видео.

Следващият въпрос, на който вероятно искате да получите отговори, е: „Откъде да взема видеоклипа?“ Е, Roku е в партньорство с Netflix, заедно с някои други уебсайтове като Hulu, Amazon Video On Demand и др. Ако имате съществуващ абонамент за Netflix, можете незабавно да разглеждате над 20 000 филма и телевизионни епизоди и да ги гледате винаги, когато пожелание, без допълнителни разходи. Тъй като Roku непрекъснато разширява библиотеката си, никога няма да останете с нови филми и нови телевизионни епизоди за гледане.

За да се наслаждавате максимално на вашия Roku Player, вашата интернет връзка трябва да бъде поне 1.2Mbps. Но ако сте голям фен на спортни събития на живо или на филми с висока разделителна способност, то трябва да бъде поне 3 или 5Mbps – което е често срещано в Съединените щати в наши дни. Стандартните AV кабели се доставят с пакета, но ако имате HDTV, силно се препоръчва да закупите допълнителен HDMI кабел.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta