Коя услуга за стрийминг е най-добра?

К

Дефиницията ни за телевизия се е променила през годините. Преди беше, че можете да гледате телевизия само на вашия телевизор. Ако искате да гледате филм през онези примитивни дни, всъщност трябваше да карате чак до магазина, за да купите или наемете DVD. Благодарение на високоскоростния интернет вече можем да предаваме поточно филми и телевизия от облака към всякакви устройства от телефони до компютри (и да, дори на вашия телевизор). Сега, когато стриймингът на видео се оказа безумно популярен, на сцената излязоха десетки онлайн услуги за стрийминг, които се конкурират за вашето внимание и вашите пари. Това повдига въпроса: кой е най-добрият?

Описването на всички налични услуги за стрийминг би било почти невъзможно, но ето моят топ-5 списък с най-популярните услуги там.

iTunes: За ентусиаста на Apple

Както повечето продукти на Apple, или обичате iTunes, или го мразите. Ако вече имате продукти с ябълки, използването на iTunes е чудесен начин да синхронизирате всичките си видеоклипове, музика и книги на всичките си устройства. И винаги, когато поставите видео на пауза, можете да продължите да гледате от мястото, където сте спрели, дори на друго устройство. Недостатъкът на тази услуга е, че тя е достъпна само за Mac продукти или компютър. Освен това е по-бавен при актуализиране на наемите от други доставчици. Като цяло iTunes е добър вариант за потребителите на Mac, но все пак си струва да проучите други опции.

Поддържани устройства: iPhone, iPad, iPod, Apple TV, PC / Mac

Цена: $ 0,99 за наеми на телевизионни предавания, наемите на филми започват от $ 2,99

Избор: iTunes има добър избор за покупка; наемите се актуализират по-бавно от някои други доставчици

Вуду: За видеофила

Vudu започва живота си през 2008 г. като кутия, предлагаща HD филми, доставени чрез интернет. Сега те се отърваха от своя хардуер и лицензираха услугата си за други устройства. Ако искате само най-качественото съдържание, това е услугата за вас. В допълнение към предлагането на 3D съдържание, Vudu разполага и с видеоклипове с най-високо качество от която и да е услуга за стрийминг. Те също така предлагат някои нови филми по-рано от други стрийминг услуги. Уловката е, че тази услуга може да стане скъпа.

Поддържани устройства: Android, iPad, Roku, HDTV / Blu-ray, Xbox 360, PlayStation 3, PC / Mac

Цена:$ 2 за 2 дни за избрани заглавия, другите заглавия започват от $ 4,99 за HD и $ 5,99 за HDX (с 1080p HD) и обикновено продължават 24 часа

Избор: Те имат няколко хиляди селекции и повечето заглавия са налични същия ден, когато DVD излезе в магазините

Незабавно видео на Amazon: Хубавата мисъл

Amazon започна да продава цифрови медии с помощта на услуга за изтегляне. Оттогава те преминаха към Amazon Instant Video и се отказаха от изтегленото съдържание в полза на стрийминг. За да получите достъп до Amazon Instant Video, можете да се регистрирате за Amazon Prime, който ви позволява да получите достъп до някакво съдържание безплатно след годишния абонамент. Може да се закупи друго съдържание.

Докато видео каталогът на Amazon бързо се разраства, нивото на съдържанието му все още не е на същото ниво като Netflix или Hulu. Въпреки това Amazon има някои уникални функции, които са уникални за тази платформа: безплатна двудневна доставка и намалена доставка през нощта за всички първокласни продукти на Amazon и дори безплатни месечни наеми на книги от Amazon Prime Lending Library.

Поддържани устройства: Kindle Fire, iPad, Nook, Roku, HDTV / Blu-ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, WiiU, PC / Mac и др.

Цена: 79-годишен абонамент за Amazon prime, телевизионни предавания започват от 1,39 долара за наем и 1,99 долара за собственост, новите филми започват от 3,99 долара за наем и 14,99 долара за притежание

Избор: Те имат доста голям брой по-стари предавания и филми, има и добра селекция от програми на BBC. Въпреки че имат някои нови филми, достъпни за членовете на Amazon Prime, повечето от тях изискват да платите за тях

Hulu Plus: За телевизионното шоу Junkie

Hulu Plus започна като сайт за стрийминг на телевизионни сериали и макар да предлагат някои филми, причината да се абонирате за Hulu Plus е да гледате телевизионни предавания. Платформата предлага повече телевизионни сериали от която и да е друга услуга, особено текущите епизоди, и по-голямата част от това съдържание може да се гледа без реклами. Hulu предлага и безплатна услуга за стрийминг на нови епизоди от хитови телевизионни предавания, но тя е достъпна само на вашия компютър.

Поддържани устройства: Android, iPhone, iPad, Roku, Apple TV, HDTV / Blu-ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, WiiU, PC / Mac

Цена: $ 7,99 месечен абонамент

Избор: Най-добрият избор от телевизионни предавания на всеки доставчик. Hulu Plus е особено добър избор за тези, които искат най-актуалните епизоди от хитови телевизионни сериали

Netflix: Вземете по малко от всичко

Netflix излезе на сцената преди повече от 10 години и напълно революционизира наемането на видео. Те имат една от най-големите библиотеки за поточно съдържание и имат милиони абонати, което прави Netflix една от най-големите услуги за видео стрийминг там. HD качеството не е толкова високо, колкото някои доставчици, но евтиният абонамент и наличността на почти всяко устройство прави Netflix задължително за всеки любител на филми или телевизии.

Поддържани устройства: Android, iPhone, iPad, Nook, Roku, HDTV / Blu-ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, WiiU, PC / Mac и други (наистина почти всичко)

Цена: $ 7,99 месечен абонамент

Избор: С голям избор от телевизионни предавания и положително гигантска селекция от филми, Netflix има най-добрата цялостна селекция от видеоклипове там.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta