Използване на калкулатор за временно споделяне на посещения при съставяне на график за родителство

И

Наскоро се чух с човек, който беше замесен в ситуация на задържане. Той обясни, че той и бившата му съпруга са отишли ​​на медиация, за да се опитат да изработят график за родителство. В хода на медиацията те измислиха график, по който и двамата се съгласиха. Той каза, че е готов да подпише споразумението, но реши да го занесе вкъщи и да го гледа за няколко дни. След като се прибрал вкъщи, той купил компютърна програма, която имала калкулатор за времеви дял на посещенията. Той вписа графика си и разбра, че графикът, който щеше да подпише, всъщност му дава много по-малко време с децата, отколкото изглеждаше. Той се върна към медиацията с някои промени в графика, които го направиха много по-справедлив.

За съжаление, повечето родители не осъзнават значението, което калкулаторът за времеви дял на посещението може да направи за графика им за родителство. Въпреки това, много пъти условията на графика могат да изглеждат справедливи, но те крият допълнително време за почивка, време през уикенда и други скрити посещения, които значително променят процента на споделяне на време за родителство. За да направят график справедлив, родителите трябва да знаят точното време за споделяне, което имат с децата.

Времето за споделяне на посещението се изчислява, като се събира цялото време, което всеки родител има с децата. Тогава часовете могат да бъдат преобразувани в процент, така че родителите лесно да ги сравняват. Родителите могат ръчно да прегледат графика, за да разберат процента, или да получат компютърни програми, които да им помогнат да го изчислят.

Познаването на времето за споделяне на посещения също е от полза за родителите, които се опитват да направят споделен график за родителство. В споделен родителски график майката и бащата обикновено са се съгласили да направят график, при който всеки да получава около половината от времето с децата. Ако родителите знаят процента на споделяне на времето като създаване на графика, те наистина могат да направят такъв, който позволява на всеки родител да има около петдесет процента от времето.

За да се уверят, че родителският график е правилен, родителите трябва да знаят всичко за него. Това включва познаване на времето за посещение. Като отделят време и усилия, за да разберат това, родителите могат да имат спокойствието, което идва от това, че графикът е най-добрият възможен за тях и техните деца.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta