Болен пенис след секс? Как да успокоим изгарянето

Б

Когато мъжът прави много секс, той може да усети много неща. Радост. Въодушевление. Силна болка и пулсиране. Чакаме какво? Това е вярно! Маратонното влюбване може да остави мъж с повече от много щастливи спомени; може да го остави и с много възпален пенис след секс. Може да има дразнене и малко разтриване, ако е имало някакво сухо действие и със сигурност ще има някаква тъпа болка и дискомфорт. Няма нужда да се обаждате на доктора (освен ако не се страхувате от нараняване на пениса), ето няколко прости домашни средства, които всеки мъж може да използва, когато трябва да практикува малко допълнителни грижи за мъжа си долу.

1) Вземете сексуална почивка – Първият, най-добрият и истински съвет за лечение на възпален пенис след секс е да се даде почивка на този мъжки член. От всичко. Да, дори действие на ръка, устно действие и любов към себе си. Дайте на този възпален пенис няколко почивни дни за всичко, което е направил. Този таймаут служи за две цели: първо, ще даде време на пениса да се възстанови и второ, ще повиши чувствителността при следващата интимна среща.

2) Отидете Commando – Нека между мъжа и пениса му не се стигне нищо, освен въздух. Без да се докосва деликатната зона, без панталони или долнища от какъвто и да е вид, той отнема натиск върху пениса и премахва всяка възможност за дразнене на възпален и потенциално раздразнен пенис. Това също ще охлади преуморения член. За мъжете, които живеят с партньорите си, може би е добро правило да го уведомят, че временната голота не е аванс от по-голяма степен, по-скоро лечение за твърде много. О, и не излизайте от къщата без гащи. Няма да върви добре.

3) Just Chill (без Netflix) – Когато температурата се нормализира, болезнеността обикновено намалява. Направете студен компрес у дома, като използвате мека кърпа, напоена с хладка вода. Просто изплакнете кърпата и я поставете върху голия пенис. Не използвайте лед или ледени пакети върху пениса, тъй като те могат да залепнат по кожата и да са твърде интензивни, за да осигурят комфорт и всъщност могат да причинят повече болка. Продължете да сменяте компреса на всеки няколко минути, докато се почувствате удобно.

4) Вземете топла баня – Ваната може да бъде ритуална и релаксираща практика, която успокоява тялото и намалява напрежението в мускулите. Вземането на топла вана след прекалено много секс може да бъде много утешително за пениса. Той помага на кръвоносните съдове в пениса да се отпуснат, което ще намали напрежението в пениса. Вземете топла вана и останете в нея поне 20 минути за оптимални резултати. Не използвайте гореща вода, тъй като това може да влоши нещата и да няма балон с вана, който да раздразни кожата. Може би дори запалете свещ и послушайте студена музика, за да настроите настроението.

5) Направете лек масаж с крем за пениса – След топла вана или хладен компрес използвайте специално формулиран крем за здраве на пениса (здравните специалисти препоръчват Man 1 Man Oil, което е клинично доказано безопасно и меко за кожата) за насърчаване на оздравяването и успокояването. Кремите, богати на хранителни вещества, предназначени специално за пениса, трябва да имат овлажнител, подобно на маслото от ший, за богато омекотяване без дразнене. Бъдете нащрек за кремове със специални съставки като L-карнитин, за да предотвратите увреждането на нервите от прекомерно триене от прекалено много секс и помага да се запази чувствителността на пениса. Друго полезно допълнение би бил витамин С, който подпомага производството на колаген, повишавайки еластичността и еластичността на кожата. Правилната крем може да промени всичко, когато става въпрос за облекчаване и лечение на възпален пенис след секс.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta