Как да активирам вашето устройство Roku

К

През годините Roku стана изключително популярен и широко считан за едно от най-добрите стрийминг устройства по целия свят. Свързвайки се безжично към вашата високоскоростна интернет връзка, плейърите за стрийминг Roku ви позволяват да предавате поточно филми, телевизионни предавания и музика към вашите телевизори. С над 250 канала медийно съдържание, което също е оптимизирано за гледане на голям екран, устройствата Roku са най-лесният за използване и най-лесен начин за предаване на съдържание към вашия телевизор. Да не говорим, че играчите на Roku идват с Channel Store, включващ широк спектър от популярни стрийминг услуги като Netflix, Hulu, Amazon и др. Въпреки че можете да намерите множество компании, които могат да ви помогнат с активирането на връзката Roku, все още има редица фактори, които трябва да вземете предвид, за да активирате вашия Roku плейър.

Разбирането как да активирате вашия плейър за стрийминг на Roku може да бъде малко сложно, тъй като настройката има няколко стъпки. Не се притеснявайте, ето ръководство стъпка по стъпка как да активирате вашето устройство Roku.

Стъпка 1. Свържете вашия плейър за стрийминг Roku с вашия телевизор- Що се отнася до активирането на вашето устройство Roku, не забравяйте да свържете вашия плейър за стрийминг Roku с вашия телевизор и да включите и двете устройства.

Стъпка 2. Посетете официалния уебсайт на Roku- След като свържете вашия Roku плейър с телевизора, вашето устройство може да изтегли нов софтуер. Освен това, вашият плейър за поточно предаване Roku ще покаже код за връзка. Запишете си този код на връзката и отидете на официалния уебсайт на Roku на вашия компютър или смартфон.

Стъпка 3. Създайте акаунт в Roku За да активирате вашия плейър за стрийминг на Roku, ще трябва да създадете акаунт в Roku. Освен това, когато създавате нов акаунт, ще бъдете помолени да предоставите начин на плащане. Начинът на плащане ви позволява да купувате абонаменти за популярни канали и да наемате или купувате телевизионни предавания и филми. Като цяло повечето основни кредитни карти и PayPal са приети начини на плащане.

Стъпка 4. Въведете кода- След като създадете и влезете в акаунта си в Roku, всичко, което трябва да направите, е да въведете кода на връзката за активиране на Roku на страницата, която сте отворили в браузъра си, и да натиснете бутона за подаване и voila, вашият Roku плейър за поточно предаване ще бъде активиран за нула време .

Просто следвайте инструкциите стъпка по стъпка за активиране на вашия стрийминг плейър Roku. След като изпълните гореспоменатите стъпки, вашето устройство Roku успешно ще се свърже с вашия телевизор и ще бъде готово за поточно предаване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta