Поглед към калифорнийския софтуер за калкулатор за деца

П

Адвокатите, съдиите или развеждащите се родители в Калифорния не могат просто да генерират сума за издръжка на деца от нищото. Сумите за издръжка на деца се изчисляват внимателно въз основа на подробни насоки, определени от законодателния орган на щата Калифорния. Формулите отразяват настоящия жизнен стандарт на държавата, допустимите деца, предходни финансови задължения, информация за данъци и доходи и други важни фактори.

Определянето на сумите за издръжка на деца въз основа на указанията на щата Калифорния може да отнеме много време. Това означава да отделите време за включване на сурови данни от делото за попечителство или развод, попълване на работни листове за изчисления и двойна проверка за точност. За съжаление, той въвежда възможността за човешка грешка и възможността работните листове да не отразяват най-актуалните насоки.

За щастие можете да закупите софтуер за изчисляване на издръжка за деца в Калифорния, за да намалите риска от неточни суми за издръжка. Просто въведете суровите данни от вашето дело за попечителство или развод в софтуера. Бързо програмата ще даде точни резултати въз основа на най-актуалните формули на състоянието.

Ето четири софтуерни програми за изчисляване в Калифорния, изброени по азбучен ред, които могат да ви помогнат да определите точни и справедливи общи издръжки за деца:

1. Calsupport-Nolo Press Occidental създаде софтуер CalSupport през 1971 г. специално за професионалисти по семейно право. CalSupport включва няколко удобни за потребителя функции като самоуправляващо се обучение, лесна навигация и отлична техническа поддръжка. Предлага се както в основна, така и в професионална версия. Той е сертифициран от Калифорнийския съдебен съвет.

2. Дисомастър-Най-добър изпълнител за повече от две десетилетия, този софтуерен пакет от семейно право също предлага набор от опции за изчисление, включително подкрепа за съпрузи, активи, разделяне, разделяне на дълга и просрочие. Dissomaster е съвместим със сестринския си софтуер Propertizer, който помага да се разделят брачните активи и дълговете. Той е сертифициран от Калифорнийския съдебен съвет.

3. SupporTax– Изчерпателен софтуер за семейно право, SupporTax ви дава седем мощни инструмента, които ще ви помогнат да се ориентирате в сложността на попечителството и развода. Инструментите включват обобщаващ екран, календар на работния лист за попечителство, функция за попечителство, разделител на активи, почасов калкулатор на доходите, доклади за издръжка на деца и формуляри за съдебен съд. Тази програма е сертифицирана от Калифорнийския съдебен съвет.

4. Xspouse-Този софтуер не само извършва изчисления, но също така ви помага да изготвяте доклади въз основа на данните за вашия случай, като доклади за доходи и констатации и отчети за опровержения. Юридическите факултети, колежите, обществените библиотеки и калифорнийските съдилища могат да получат безплатни копия на Xspouse Professional. Xspouse е сертифициран от Калифорнийския съдебен съвет.

Що се отнася до изчисляването на сумите за издръжка, специалисти по семейно право като адвокати, медиатори, адвокати и съдии се обръщат към софтуера за изчисление. Тези програми могат да ги направят по-продуктивни при подготовката на дела за съда и да гарантират, че сумите са в съответствие с държавните насоки. Винаги, когато законодателният орган на държавата актуализира формулите, софтуерът отразява тези промени.

За родителите, които искат да се справят със собствените си процедури за развод, помислете за използването на софтуер, предназначен да отдели време и главоболие при изчисляване на издръжката на детето. Повечето софтуерни компании за изчисляване предлагат безплатна пробна версия, така че можете да ги изпробвате преди покупка.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta