Какво прави Samsung UN40EH5300 различен от другите марки?

К

Функцията All Share Play на UN40EH5300 ви позволява да предавате мултимедийно съдържание от други устройства, така че да можете да се наслаждавате на гледаните изтеглени филми и предавания на големия екран. Освен това, Samsung UN40EH5300 разполага с функция Wide Color Enhancer Plus, която осигурява ясни и живи естествено изглеждащи изображения. Тази невероятна функция ви позволява да видите цвета на изображението, първоначално предназначен от режисьора на филма, който гледате.

С Samsung UN40EH5300 можете да гледате любимите си телевизионни предавания и филми, докато сърфирате в мрежата или разглеждате функцията Smart Hub на този Samsung Smart TV. Можете да търсите предавания, видеоклипове и филми в различни доставчици на цифрово съдържание като vudu, Hulu Plus и YouTube. Можете лесно и удобно да избирате филми чрез предложения въз основа на вашите рейтинги на гледане и история. Можете също така да осъществите достъп до всичките си приложения и да изтеглите нови като Netflix, Facebook и Twitter, като използвате този Samsung Smart TV. Можете да сърфирате в мрежата, да гледате телевизионни предавания и филми и да разговаряте със семейството и приятелите си онлайн едновременно, като използвате едновременно голям екран.

Услугите за подпис на този нов Samsung Smart TV включват Family Story, Fitness и Kids Story. Family Story ви позволява бързо да качвате снимки от мобилно устройство в галерия и да споделяте семейни моменти на голям екран. Можете да използвате Family story, за да разговаряте със семейството и приятелите си в реално време, да публикувате съобщения и да споделяте важни събития, за да поддържате всички актуализирани. С услугата Фитнес можете да тренирате у дома и да управлявате историята на тренировките си чрез услугата видео при поискване, за да поддържате здравословен начин на живот. Можете дори да проследявате напредъка на тренировката си, като използвате приложението Упражнение, което можете да изтеглите на мобилното си устройство. Kids Story съчетава образование и забавление, като предлага програми, подходящи за деца, за да се насладят на децата. Той също така предлага забавни и вълнуващи игри, които да забавляват вас и цялото ви семейство с часове.

Samsung UN40EH5300 40-инчов 1080p LED HDTV се предлага с елегантен ултра тънък дизайн в черен цвят. Той има ширина 36,5 инча, височина 21,7 инча и дълбочина 3,7 инча (без стойка). Тежи само 19,6 lbs. без стойка (24 lbs. със стойка). Също така има VESA (Video Electronics Standards Association) размер 200×200.

Със своята подобрена свързаност, подобрен достъп до Smart Apps и страхотни функции на телевизора, Samsung UN40EH5300 определено си струва парите, за които сте платили. Тя ви позволява да се наслаждавате на любимите си телевизионни предавания и филми, докато изтегляте медийно съдържание от Интернет и чатите със семейството и приятелите си онлайн.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta